Een geslaagd personeelsfeest in Limburg begint bij Cum Laude

Een personeelsfeest organiseren in Limburg? Laat je bijstaan door Cum Laude, een professioneel evenementenbureau dat kan terugkijken op meer dan 10 jaar ervaring. Wij organiseren jaarlijks tientallen events in de regio Limburg en weten dan ook perfect welke locaties en cateraars top zijn!

Wordt jouw personeelsfeest een onvergetelijke avond?

Is je bedrijf gelegen in Hasselt, Genk of elders in Limburg en wil je een memorabel personeelsfeest organiseren? Dan kan een evenementenbureau je helpen om alles op wieltjes te laten lopen. Cum Laude is al meer dan 10 jaar actief in de sector en heeft dan ook voldoende ervaring achter de kiezen om ook van jouw personeelsfeest een onvergetelijke avond te maken.

Op zoek naar een topfeestlocatie in Limburg

Een van de belangrijkste factoren voor een geslaagd personeelsfeest is de locatie. En hier speelt de ervaring van Cum Laude al meteen in je voordeel, want wij kennen de regio heel goed. Wij kennen alle verborgen parels, maar weten ook welke zalen je beter links laat liggen.

Dankzij onze ervaring ligt jouw personeelsfeest op elk vlak een streepje voor. De catering, het animatieteam, de dj … al onze leveranciers uit Limburg moeten aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen. Doen ze dat niet, dan werken we simpelweg niet meer met hen samen in de toekomst. Zo voldoet je personeelsfeest altijd aan onze strenge kwaliteitseisen!

Kies een concept voor je personeelsfeest in Limburg

Maar er is meer. Cum Laude gaat voor jou op zoek naar een passend concept voor je personeelsfeest. Een cowboyfeestje, een casinoavond, een filmthema? Je kunt het zo gek niet bedenken! Uiteraard houden we rekening met de sector waarin je bedrijf actief is, de doelgroep en de financiële mogelijkheden. Zo hou je straks geen financiële kater over aan je Limburgs feestje.

Wil je meer weten over onze aanpak of ga je met ons in zee? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

 

Contacteer ons